Un bărbat din Bihor a murit, joi, în urma unui accident rutier produs pe DN19 B, în municipiul Marghita.

Evenimentul rutier a fost semnalat la Poliţie joi după-amiază, în jurul orei 17, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, la intersecţia drumului naţional care străbate municipiul Marghita cu strada Bujorului. Şoferul unui autoturism Suzuki, un bihorean în vârstă de 35 ani din comuna Abrămuţ, circula dinspre Petre înspre centrul oraşului când, la intersecţia cu strada Bujorului a acroșat un biciclist de 73 de ani, din Marghita.

„Biciclistul a suferit leziuni care i-au provocat decesul", se arată în informarea transmisă de comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit aesteia, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii Biroului Rutier Marghita au stabilit că tragedia s-a produs chiar din vina victimei, care nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” și a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere autoturismului.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Marghita sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.