O femeie din Valea lui Mihai a ajuns la spital, luni, după ce a fost izbită de o maşină, din cercetările poliţiştilor reieşind că şoferul autoturismului era beat şi nici nu avea permis de conducere.

Accidentul rutier a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112, luni, la ora 11.40, şi s-a produs pe strada Kálvin János din Valea lui Mihai. Femeia, o localnică în vârstă de 57 de ani, cobora de pe bicicletă în momentul în care a fost izbită de un Volkswagen condus de bărbatul de 39 de ani, din comuna Spermezeu, județul Bistrița Năsăud.

Potrivit poliţiştilor care au efectuat cercetările la faţa locului, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor.

Victima sa a fost transportată la spital, scăpând din fericire cu leziuni uşoare.

Ancheta este continuată de poliţiştii Biroului Rutier Marghita sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.