Formaţia Biharea Vaşcău a promovat în Liga a IV-a la fotbal, după ce în meciul de baraj, desfăşurat duminică, la Stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea, s-a impus cu scorul de 2-1 în disputa cu CS Săcuieni.

Partida, care s-a desfăşurat în prezenţa a aproximativ 800 de spectatori, a avut nevoie şi de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. La capătul celor 90 de minute regulamentare de joc, scorul a fost egal, 1-1, după ce echipa din Vaşcău a deschis scorul, prin Monea, în minutul 10. Formaţia din Săcueni a restabilit egalitatea în minutul 90+2, când a marcat Boros.

Golul victoriei echipei Biharea Vaşcău a fost marcat în reprizele de prelungiri, mai exact în minutul 94, când a înscris Robert Marc.

Astfel, după o pauză de trei ani, formaţia Biharea Vaşcău a revenit în Liga a IV-a.

La meciul de duminică a asistat din tribuna oficială a Stadionului Municipal "Iuliu Bodola" fostul internaţional Alexandru Boc, originar din Vaşcău, care, la final i-a felicitat pe jucătorii formaţiei favorite, alături de primarul oraşului Vaşcău, Florian Porge.


CS Săcueni – Biharea Vaşcău 1-2 (0-1, 1-1)

Au marcat: Janos Boroş (min. 90+2) / Daniel Monea (min. 14) şi Robert Marc (min. 94)

CS Săcueni: Armos – Olah, Pal, V. Mare (min. 88 Szucs, min. 100 Perecssenyi), Letai, Meheş (min. 60 G. Filip), Papp, Boros, Racz, Koncz (min. 64 Fecso) şi Cr. Sas. Antrenor: Sandor Gergely.

Biharea Vaşcău: Indrei – Cr. Ştefan, Hulber, V. Lazea, I. Teaha, M. Sabău (min. 89 V. Teaha), A. Lazăr, Ad. Sabău (min. 64 Bulcău), Monea (min. 81 Balş), An. Micula (min. 75 Paşca) şi Marc (min. 102 Morcan). Antrenor: Dorin Boca

Au arbitrat: Adrian Pop – Florin Toia şi Radu Bandula.