Un bărbat în vârstă de 53 ani din comuna bihoreană Finiş a fost reţinut pentru 24 ore şi s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii rutieri l-au prins conducând maşina băut şi fără permis pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, bărbatul conducea maşina pe drumul comunal 233, în localitatea Șuncuiș, când a fost oprit, marţi seara, în jurul orei 19.30, de un echipaj al Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș. 

În urma testărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se arată în informare. 

Bihoreanul a fost condus la sediul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bihor, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar apoi a fost reţinut pentru 24 ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliţiei Bihor. 

El este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Ancheta este continuată la Secția 2 de Poliție Rurală Beiuș, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!