Bihoreanca Roxana Hamza, componentă a clubului Basti Box, s-a întors cu medalia de bronz de la întrecerile Campionatului Balcanic de box pentru seniori, care s-a desfăşurat în perioada 25 septembrie - 5 octombrie în Bulgaria, la Albena.

Pugilista a concurat în cadrul categoriei 52 kg, unde în semifinale a dat peste Zlatislava Chukanova din Bulgaria, sportivă mult mai rutinată, care avea să se impună şi care avea, de altfel, să-şi adjudece şi medalia de aur a acestei categorii.

Astfel, Roxana Hamza, care a trecut recent de la tineret la seniori, s-a clasat pe locul III şi astfel şi-a adjudecat medalia de bronz.

„Ne bucură faptul că la prima participare cu lotul de senioare Roxana a obținut medalia de bronz. Așa cum o cunoaștem, este o sportivă ambiţioasă și a demonstrat că mereu poate să se autodepășească.

Cred că la fel va face pe mai departe. În semifinale a boxat cu cea care a devenit campioană balcanică, o sportivă mult mai matură”, a declarat antrenorul de club al Roxanei, Sebastian Silaghi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!