Instructorul şi totodată sportivul secţiei de powerlifting din cadrul Clubului Sportiv Crişul Oradea Florin Ionuţ Lupaş va participa la Campionatul European pentru seniori care se va desfăşura în perioada 3-8 mai în Cehia, la Plzen. 

În cadrul Campionatului European de Powerlifting de anul trecut, Lupaş a cucerit două medalii de bronz, la genuflexiuni (407,5 kg) şi împins din culcat (cu 315 kg).                                      

Pregătirile centralizate ale echipei naţionale, organizate la Alba Iulia şi conduse de către preşedintele federaţiei Ovidiu Pănăzan au crescut nivelul sportivilor, iar ultimele verificări au dovedit faptul că Florin este într-o formă bună şi cu şanse reale de a se întoarce şi în acest an cu medalii europene.

La Campionatul European din acest an, sportivul bihorean va fi însoţit de coordonatorul de secţie Tulkos Rómeó, care va ocupa şi funcţia de instructor asistent.

"Privim cu mare speranţă participarea lui Florin la Campionatul European şi suntem încrezători în valoarea lui. Sunt convinsă că şi în acest an va urca pe podium, aşa cum a făcut-o şi anul trecut. A avut o pregătire temeinică, atingând vârful de formă la campionat. Îi dorim mult succes, atât lui cât şi întregii delegaţii!", a declarat Pető Dalma Csilla, directorul clubului Crişul Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!