Noul „cloud” de servicii care va fi amplasat pe lângă Poliția Municipală din Oradea deja stârnește îngrijorarea vecinilor.

Clădirea în care vor funcționa toate sistemele de supraveghere - de la cele de urgență la Poliție sau Pompieri, de la Ambulanță la camere montate de Primărie - va fi dotată și cu ditamai antena înaltă de peste 50 de metri.

Iar la noi, se știe, cu cât antena este mai mare, cu atât teoriile conspirației devin mai virulente. Legat de ce se poate întâmpla în prezența unei asemenea antene, doar suporterii partidului AUR și Diana Șoșoacă ne pot lămuri:

1. Riveranii nu vor mai avea nevoie de stomatolog, pentru că le vor pica dinții din cauza radiațiilor.

2. Și doamnele din zonă vor fi favorizate. Ele vor beneficia de epilare definitivă atunci când antena va funcționa la capacitatea maximă.

3. Cei care nu au televizor vor putea să privească mândra construcție și să declare că se uită la Antena 1.

4. Megieșii care se vor înțepa la cablu nu vor intra pe Digi, în schimb vor putea vedea imagini spumoase de pe camerele de supraveghere ale Primăriei.

5. Autoritatea Aeronautică va cere ca, în vârful antenei, să se monteze un cauciuc de tractor pentru ca avioanele care aterizează să nu-și spargă roțile din cauza antenei.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!