1. Directorul ADP Liviu Andrica a declarat că, dacă ursul e localizat la Paleu, acolo va face Grădina Zoologică, să nu mai dea bani pe animale.

2. Ilie Bolojan vrea să supraimpoziteze persoanele care au parcele în pădurea de la Paleu, pentru că zona devine obiectiv turistic.

3. Primarul din Paleu speră că ursul va intra în lac, iar acesta se va numi de acum încolo Lacul Ursu, ca să creadă lumea că a ajuns în Secuime.

4. Frații Micula revendică ursul și dreptul de fotografiere, pe motiv că a fugit din peștera lor, Peștera Urșilor.

5. Șeful Asociației de Vânători a declarat că ei au adus ursul ca să omoare mistreții, pentru că vânătorii lui nu sunt în stare.

6. Mircea Mălan cere reducerea tarifelor de colectare a gunoiului, pentru că ursul este gunoier și mănâncă jumătate din resturile aruncate de cetățeni.

7. Călin Raita spune că fără el nu aveam urși la Paleu, că, la ce case a făcut în zonă, vine lumea și se uită la ele ca la urs.

8. Szabo Odon susține că ursul carpatin s-a săturat de comportamentul românilor și vine la vale, să se facă urs de pustă.

9. Primarul Florin Birta subliniază justețea construirii pasajelor subterane, care vor putea fi folosite și de urși pentru hibernare.

10. Organizația PSD Bihor protestează împotriva politicii liberale din județ, care face să avem cele mai mari taxe, cele mai mici salarii și cei mai puțini urși din România.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!