Dansatorii bihoreni de la Unique Dance Studio şi-au adjudecat patru clasări pe podium la întrecerile Campionatului Mondial "Dance Star - World Dance Masters", competiţie care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Porec, în Croaţia şi unde au fost prezenţi peste 7000 de dansatori, veniţi din peste 55 de ţări.

Astfel, echipa Clevers Marghita a câştigat proba formaţiilor de juniori de la categoria Urban Dance Styles, Unique Dance Crew a luat locul II la categoria MTV Comercial Adulţi, Mini Unique s-a situat pe poziţia a III-a la categoria MTV Comercial - Grup Juniori, iar Szentyobbi Vivien s-a situat tot pe locul al III-lea în cadrul categoriei MTV Comercial Adulţi - Solo Female.

De menţionat că Unique Dance Studio (UDS) este un club de dans ce a luat naştere în 2001 şi unde trupele aparţinătoare, precum Unique Oradea şi Clevers din Marghita, şi-au început cariera.

Deşi aflate în oraşe diferite, fiecare trupă, cu propria sa istorie, se bucură şi se mândreşte de rezultatele obţinute până în prezent.

"În spatele tuturor acestor rezultate, a efortului şi a muncii, a acestei mari familii ce s-a creat de-a lungul timpului, şi care dispune de mai bine de 100 de elevi ce îşi împărtăşesc visul stă coregrafa Pasan Simon Noemi. Ea este cea, care, foarte motivată a pornit în crearea acestui club, dorind performanţă şi reuşind cu timpul să îi apropie mai mult pe dansatori decât o făcea dansul, să lege prietenii pe viaţă, să-i înveţe să fie responsabili şi să aibe grijă unii de ceilalţi. Noemi este singurul coregraf din România care a reprezentat cu continuitate ţara la fiecare concurs şi campionat organizat peste hotare, sub egida Federaţiei "International Dance Organization", în cadrul căreia deţine funcţia de vicepreşedinte", a declarat Ciprian Pasan, preşedintele Unique Dance Studio Oradea.

Coregrafa a încercat mereu să fie cât mai originală în toate coregrafiile ei, iar anul acesta şi-a împlinit un vis la care toţi coregrafii visează: formaţiile antrenate de ea au participat la Campionatele Europene şi Mondiale ce au fost organizate dincolo de greniţele ţării, iar rezultatele au fost pe măsură.

Membrii Unique Dance Studio Oradea au câştigat numeroase premii naţionale şi internaţionale, colaborează cu artişti români cunoscuţi şi participă la evenimente televizate, "contaminându-i" pe cei prezenţi cu energie, pasiune pentru dans şi dragoste pentru viaţă.