La ieşirea din fiecare localitate apar panouri semeţe cu urarea "Drum bun". Sub un asemenea mesaj, un mucalit a scris cu cărbune "Îi bun o p...". Respectivul a luat urarea ca o constatare, motiv pentru care s-a simţit obligat să restabilească adevărul.

Bihorul, ăla pe care se laudă mai toţi politicienii că-l pun pe primul loc, este codaş la  salariul mediu. Noroc că putem compensa cu şoselele: suntem pe locul I la cele mai proaste drumuri din ţară.

Mă amuză beiuşenii care fierb de mânie pentru că drumul de la Oradea până la ei nu se repară de ani buni. Păi cum să fie asfaltată ditamai şoseaua de 60 de kilometri dacă mai puţin de 4 kilometri, între Oradea şi Băile Felix, nu se pot face de jumătate de an? Acum se vede perfect capacitatea managerială a conducătorilor noştri: deşi au bani şi pot da penalităţi, nu se pot impune în faţa unei firme de doi bani, pentru realizarea câtorva sute de metri de asfalt.

Bihorul, cu rarisime excepţii, a avut oameni politici de slabă calitate. Influenţa lor la Bucureşti este egală cu valoarea lor, adică tinde spre zero. În schimb, propaganda funcţionează la maxim şi aflăm cu bucurie că au apărut 18 noi proiecte destinate judeţului. La ce vă mai trebuie 18 proiecte noi când încă n-aţi finalizat alte 150 mai vechi? Poate pentru bani la primari, să aibă cu ce-i plăti pe ţigani când îi adună la votare.

Ca să vedeţi ce oameni ne conduc, în scurt timp Direcţia Vamală se va muta de la Oradea la Cluj şi pun pariu că marii noştri politicieni habar n-aveau de asta. Noroc că mai află şi ei din presă pe ce lume trăiesc.