Seria de competiţii organizate sub egida Federaţiei Române de Minifotbal continuă în acest weekend la Sibiu, unde este programat să se desfăşoare turneul final al Cupei României. Două echipe vor reprezenta Bihorul în această întrecere: Epic Oradea şi Topa de Jos, cea din urmă fiind din comuna Dobreşti.

Cele două grupări sunt prezente în premieră la un turneu final naţional.

La turneul final participă în total 68 de echipe repartizate în 17 grupe a câte patru echipe. În faza grupelor se va juca în sistemul fiecare cu fiecare. Cele 17 echipe de pe locul 1 şi cele mai bune 15 de pe locul secund se vor califica în faza şaisprezecimilor de finală de unde competiţia va decurge eliminatoriu.

Echipa din Topa de Jos va evolua în Grupa B, alături de Fit 24 Râmnicu Vâlcea, Inter Traian Vaslui şi FC Alex Baia Mare.

Lotul de jucători al echipei Topa de Jos este format din: Sergiu Ban, Cosmin Ciurar, Marius Copos, Flaviu Drăgan, Bogdan Florea, Sebastian Gliţia, Nicolae Goilean, Mădălin Jurcuţ, Teofil Jurcuţ, Darius Marina, Mircea Oniţa, Vlad Sînza şi Ionuţ Ştirbu.

La rândul ei, echipa Epic Oradea a fost repartizată în Grupa E, alături de formaţiile Inter Sibiu, Amicii Iaşi şi Galaxy Brad.

Lotul echipei Epic îi cuprinde pe: Sorin Gavriş, Ionuş Cuci, Sorin Ban, Cristian Fitero, Laurenţiu Prundaru, Răzvan Ţârlea, Marcel Gal, Răzvan Matei, Sergiu Ciocan şi Cătălin Turcuţ (antrenor jucător).

Deşi plecau cu şanse reale de calificare la turneul final al Campionatului Naţional de la Râmnicu Vâlcea (15-17 iulie), formaţiile Bad Boys şi Inter Oradea au ratat prezenţa în optimile de finală ale Supercupei României desfăşurată săptămâna trecută, la Iaşi.

Primele 16 echipe de la Supercupă au obţinut calificarea la Campionatul Naţional. Competiţia de la Iaşi a fost câştigată de Boromir Râmnicu Vâlcea, scor 4-0 în finala cu NHN Cluj. 

După Cupa României, caravana minifotbalului românesc se va muta la Arenele Traian din Râmnicu Vâlcea, pentru turneul final al Campionatului Naţional.

Campioana în exerciţiu, AEK Oradea şi-a aflat adversarele din grupă. Aceasta va evolua în Grupa G, alături de Old Boys Bucureşti, Luceafărul Cluj şi La Boltă Alba Iulia.