Ministerul Educaţiei, condus de PNL-istul Sorin Cîmpeanu, continuă să sfideze judecătorii orădeni, în procesul în care se judecă decizia de plagiator încasată de senatorul PSD Florian Bodog.

Acesta a contestat, la Curtea de Apel Oradea, decizia de a i se retrage titlul de doctor primit pentru o lucrare copiată şi, din februarie, procesul se tot amână. Asta pentru că Ministerul ignoră cererea judecătorilor, de a depune la dosar actele ce au stat la baza ordinului care a confirmat plagiatul. În luna iunie, magistraţii au dispus amendarea persoanei responsabile din Minister cu 700 lei şi au dat un nou termen pentru prezentarea documentelor, dar săptămâna trecută povestea s-a repetat.

Pentru că actele tot n-au ajuns pe masa lor, judecătorii au decis să dea o nouă amendă, tot de 700 lei, şi să amâne iar cauza, cu o lună.

De ce face ministerul condus de liberalul Cîmpeanu acest blat pentru adversarul politic, al cărui CV pute de la distanţă a impostură, Bihorel poate doar să presupună: la fel ca senatorul de Bihor, şi ministrul îşi ţine bine ascunsă teza de doctorat. Pesemne de bună ce e...