Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și vicepreședintele Mircea Mălan au pus umărul la Luna curățeniei, campanie în derulare în județ.

Alături de alți angajați ai instituției, cei doi politicieni au mers, sâmbătă, pe DN 1H, între Aleșd și Șinteu, și au strâns gunoaiele aruncate în natură.

„Au fost strânse cantități însemnate de deșeuri, de la sticle, PET-uri, hârtie, doze de aluminiu și chiar și televizoare sau cauciucuri”, a transmis CJ Bihor, pe pagina sa de Facebook. Instituția a publicat și imagini de la acțiunea voluntară.

La inițiativa lui Mircea Mălan, CJ Bihor și asociația Ecolect, responsabilă de salubritatea din județ, derulează a treia ediției a „Lunii curățeniei”, o campanie prin care întreaga comunitate bihoreană este invitată să adune gunoaiele aruncate ilegal. Primăriile care vor raporta cele mai mari cantități de deșeuri reciclabile colectate, pe cap de locuitor, vor fi premiate de CJ Bihor.

„Una dintre prioritățile Consiliului Județean Bihor este să facem din județul nostru un loc mai curat. Doar împreună putem îndeplini acest obiectiv. Acțiunea de astăzi a fost realizată cu participarea Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj, responsabilă de drumurile naționale din Bihor”, a mai transmis CJ Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!