Cântăreața orădeancă Brigitta Gheorghe, convertită în bucătar, a fost aproape de eliminarea din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. În emisiunea difuzată pe 9 noiembrie, Brighi a obținut cele mai puține puncte la una dintre probe, așadar ar fi trebuit să părăsească echipa lui chef Scărlătescu.

Tânăra a fost salvată, însă, de Florin Dumitrescu și s-a alăturat echipei „roz”.

Potrivit Antena1 (a1.ro), Brigitta Gheorghe, fostă Balogh, a primit doar șase puncte pentru preparatul ei, cele mai puține dintre competitorii din echipa „aurie” a lui Scărlătescu. „Sunt demoralizată, sunt nemulțumită. Farfuria mea era monocromă. Am folosit elemente puține de verde”, a spus Brigitta despre farfuria ei cu calcan și bere.

Concurenta a fost liniștită de Chef Florin Dumitrescu. Acesta nu i-a spus, însă, că o va lua la el în echipă, ci, discret, i-a lăsat o amuletă în apropiere, semnul că nu va părăsi competiția. „Am văzut pe aragaz o amuletă pe care o lasă chef Dumitrescu. Fără goarnă, fără nimic. Mi s-a acordat o a doua șansă. E ca și cum am primit o a doua viață”, a spus Brigitta.

„Sunt în stare de șoc. Tremur. Încerc să înțeleg ce s-a întâmplat. Îmi este greu, pentru că sunt o persoană loială. De fiecare dată când lucrez pentru cineva urmez chef-ul, dar mi s-a acordat această șansă și îi voi fi loială lui chef Dumitrescu”, a mai spus concurenta.

La rândul său, chef Florin Dumitrescu a spus că a remarcat preparatele deosebite pe care Brighi le-a făcut la probele individuale și și-a dat seama că merită să rămână la „Chefi la cuțite”. „În momentul în care un concurent care a avut performanțele pe care le-a avut Brigitta la individuale, trebue să fii orb să nu vezi că poți să-ți îmbunătățești echipa”, a spus acesta.

Brighi a dat lovitura la „Chefi la cuțite” gătind, după preselecții și bootcamp, mămăligă cu brânză și smântână. Atunci, l-a impresionat pe Scărlătescu, acesta alegând-o în echipa lui.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!