Orădeanca Brigitta Gheorghe, cunoscută publicului ca Brighi, artistă care a colaborat în trecut inclusiv cu Snoop Dogg, a primit tunica aurie din partea lui chef Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii-concurs "Chefi la cuţite", sezonul 10.

Impresionaţi de mămăligă

În emisiunea difuzată luni seara, de Antena 1, chef Scărlătescu a lăudat-o pe tânăra orădeancă, spunând că o vrea în echipa lui fiindcă l-a uimit cu abilităţile sale în bucătărie.

Înainte de asta, Brigitta Gheorghe, fostă Balogh, a participat la sesiunea de preselecţii şi în bootcamp, unde concurenţii, în număr de 60, au avut de trecut mai multe probe, inclusiv unele de gătit contratimp.

Din cei 60 de concurenţi, în competiţie au rămas doar 21, şapte în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, şapte în cea a lui Florin Dumitrescu şi şapte în echipa lui Sorin Bontea.

Scărlătescu a fost primul care şi-a ales echipa. „Primul concurent din echipa mea a fost cel căruia i-am oferit cuţitul de aur în preselecţii – Adrian Stroe. Iar al doilea este Brigitta!", a spus Scărlătescu.  

Tânăra în vârstă de 32 de ani a primit apoi tunica aurie. „Cu mândrie, emoţii şi entuziasm peste măsură, împărtăşesc cu voi că fac parte din echipa lui chef Scărlătescu", a scris orădeanca stabilită în București, pe pagina sa de Facebook.

Brigitta i-a impresionat pe cei trei jurați încă din preselecţii, când a gătit mămăligă cu brânză şi smântână. „Ai reuşit cu o bucăţică foarte mică de mămăligă să ne imprimi un gust de mâncare la ceaun, lucru care îmi denotă că eşti o fată inteligentă când vine vorba de mâncare. Ai un mesaj pe care vrei să-l transmiţi în bucătărie, iar acum ai reuşit. Bravo!", i-a spus atunci chef Dumitrescu.

Cântăreaţă şi bucătăreasă

Tânăra a povestit tot în preselecţii că şi-a dorit de mică o carieră în muzică. A participat la multe concursuri de talente, inclusiv la Vocea României, iar pentru o vreme a fost solista trupei Sistem, în 2011.

În anul 2012, la 22 de ani, aceasta a fost aleasă să înregistreze melodia "Play me like a violin", realizată de casa HaHaHa Production în colaborare cu celebrul Snoop Dogg.

Ulterior, aceasta s-a îndreptat spre gastronomie. La 24 de ani a urmat şcoala de bucătari, apoi a muncit pentru mai multe restaurante din Bucureşti. Brigitta Gheorghe este căsătorită şi are doi copii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!