Fostului director general al Administrației Bazinale de Apă Crișuri și o vreme director adjunct al Administrației Naționale Apele Române, Dorel Dume, acum șef al Secției de Gospodărire a Apelor din subordinea ABA, i se fâlfâie că de 5 ani are un dosar penal la DNA Oradea, după ce BIHOREANUL l-a prins că și-a făcut firmă pe numele unui vecin pensionar și a mufat-o la bugetul instituției, furnizându-i, la prețuri umflate și de trei ori, tot felul de servicii și produse, de la curățenie, tacâmuri și lenjerie de pat până la pubele pentru gunoi, echipamente de bucătărie profesionale și televizoare.

La fel, PSD-istului i se rupe și că ziarul a dezvăluit cum a oploșit la ABA zeci de tovarăși de partid, favorite personale și neamuri.

Ca dovadă că nu-i pasă că ar putea fi tras la răspundere odată și-odată, în urmă cu doar o lună Dume și-a angajat și sora, pe Florica Secară, pe un post călduț de casieră la SGA Oradea.

Mai mult, Bihorel a aflat că are planuri mari să revină la butoanele instituției, râvnind să ocupe funcția de director Investiții - Exploatare, a doua ca importanță în organigrama ABA Crișuri. Semn că are și tupeu cât cuprinde, dar și „spate” politic. Căci, fără asta, precis era pe făraș de mult...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!