Desfăşurat timp de patru zile, de joi până duminică, la sediul clubului Black & White din Oradea, turneul internaţional de snooker dotat cu Cupa Black & White - Fecher Snooker Open şi-a stabilit laureaţii.

Câştigătorul turneului a fost unul dintre favoriţi, Rareş Sinca din Bucureşti, cel care în finală l-a învins pe Bogdan Marchiş, cu scorul de 4-2.

În semifinale, Rareş Sinca a trecut de Norbert Andrejski din Budapesta, pe care l-a învis cu scorul de 3-0, în timp ce Bogdan Marchiş a trecut de un alt budapestan, Toma Berghold, cu scorul de 3-1. În finală, Bogdan Marchiş a reuşit un break de 55.  

Organizat de clubul Black & White, competiţia a reunit la start 32 de sportivi, proveniţi din 9 oraşe: Oradea, Bucureşti, Piteşti, Cluj, Baia Mare, Arad, Budapesta, Hajduboszormeny şi Craiova.

Între participanţi s-a aflat şi Peter Varga, preşedintele federaţiei maghiare de snooker, dar şi fraţii gemeni Victor şi Tudor Boboc, din Arad, cei mai tineri concurenţi, în vârstă de numai 12 ani.

Finala a fost arbitrată de Raluca Dacin, cel mai bun arbitru al clubului orădean.

Competiţia a fost la cea de-a V-a ediţie, iar conform vicepreşedintelui clubului orădean, Sorin Avram, la următoarele ediţii se aşteaptă concursi şi de-o mai mare anvergură.