Începând din luna februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanţelor Registrului Auto Român va fi modificat, o zi pe săptămână, anunţă RAR Bihor printr-un comunicat dat publicităţii marţi.

Potrivit acestuia, din 4 februarie, clienţii vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20.00 în fiecare zi de joi, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajaţii instituţiei.

"Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituţii care îşi respectă clienţii, întrucât există persoane care nu îşi pot neglija unele activităţi în prima parte a zilei. În funcţie de interesul publicului faţă de această iniţiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei", explică directorul general al Registrului Auto Român, George Dincă.

În prezent, reprezentanţele RAR lucrează cu publicul în intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni până joi, respectiv 8.00 – 13.30 în zilele de vineri.

Obţinerea unei programări pentru activităţile RAR este posibilă în două moduri: fie completând corect şi complet datele din formularul pus la dispoziţie online, pe pagina www.rarom.ro, fie apelând telefonic serviciul Call Center la numărul cu tarif normal 021-9672.