Fosta prezentatoare TV Crina Abrudan a împlinit zilele trecute 45 de ani și a sărbătorit în stil mare.

Orădeanca a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii idilice din Maldive, unde s-a dus în vacanță cu soțul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu (49 ani).

Printre acestea se numără și fotografii realizate de ziua ei de naștere, pe o insulă nepopulată, unde cei doi au petrecut o seară romantică, luând cina pe malul apei. Ex-vedeta TV a primit un mic tort și baloane în forma vârstei pe care a împlinit-o. Într-una dintre imagini apare și o cutie Chanel, semn că sărbătorita n-a primit un cadou oarecare.

(foto: Facebook / Crina Abrudan)

„Cam așa a fost în acest an de ziua mea. O cină pe o insulă pustie, în apropierea insulei pe care stăm aici în Maldive. Un apus superb, o zi frumoasă și liniștită, plină de soare, căldură și mult turcoaz. Bun venit #45 și mulțumesc pentru toți ceilalți dinaintea ta. Vă mulțumesc mult pentru mesaje și vă doresc liniște și pace. Restul vin apoi de la sine.”, a scris Crina Abrudan pe Facebook.

(foto: Facebook / Crina Abrudan)

Orădeanca a mai publicat și alte fotografii din vacanța ei în Maldive, în care poartă doar costume de baie, arătându-și formele de invidiat.

(foto: Facebook / Crina Abrudan)

Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a cununat religios în iulie 2017 cu Gabi Popescu, după o relație de lungă durată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!