Pe 20 mai, bihorenii care nu locuiesc în Oradea şi au nevoie de un loc de muncă au o şansă să se angajeze.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează bursa generală a locurilor de muncă, însă nu în municipiul reşedinţă de judeţ, ci în alte oraşe: Aleşd, Beiuş, Marghita şi Salonta.

Potrivit directorului AJOFM Bihor, Békési Csaba, în fiecare din cele patru localităţi se vor aduna cel puţin 10 angajatori, atât firme din judeţ, cât şi din Oradea, din rândul firmelor care asigură şi transportul angajaţilor care locuiesc în afara municipiului reşedinţă.

"Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă indiferent de vârstă. Până la această dată şi-au confirmat prezenţa peste 40 de angajatori cu un număr de peste 800 locuri de muncă în toate domeniile economiei", a transmis, marţi, AJOFM Bihor.

Cea mai mare ofertă va fi prezentată, cel mai probabil, la Beiuş, unde o singură firmă, Leoni, care oferă produse şi soluţii pentru gestionarea energiei şi a datelor, caută 450 de angajaţi.

Târgurile vor avea loc la următoarele adrese: în Aleşd, în sala mare a Primăriei (str. Bobâlna nr. 3), în Beiuş, tot în sala mare a Primăriei (str. Samuil Vulcan nr. 16), în Marghita la restaurantul Sofia (str. Eroilor, nr. 6A) şi în Salonta la Casa de Cultură (str. Iuliu Maniu nr. 6A).

Pe 8 iunie, un târg de locuri de muncă va avea loc şi în Oradea, la noua sală polivalentă.

Vezi mai jos lista locurilor de muncă în fiecare oraș!

Aleșd:

 

Beiuș:

 

Marghita:

 

Salonta:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!