Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în Crişul Repede, lângă localitatea Sântandrei, cercetările pentru identificarea victimei şi stabilirea cauzelor morţii fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, cadavrul ar putea fi al unui tânăr orădean în vârstă de 30 ani, dat dispărut de familie la începutul lunii decembrie anul trecut, Darius Ioan Jurcuţ (foto).

Bărbatul plecase de acasă în după-amiaza zilei de 4 decembrie şi nu a mai revenit, familia sesizând două zile mai târziu Poliţiei dispariţia lui. De altfel, în ultimele zile, pe contul de socializare al tânărului, dar şi al rudelor sale au fost postate sute de mesaje de condoleanţe.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Gligor Sabău, a declarat, luni, că identitatea cadavrului nu a fost, încă, stabilită. "Organele de Poliţie au fost sesizate, miercuri, cu privire la faptul că în albia râului Crişul Repede, pe raza localităţii Sântandrei, a fost găsit cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin. În cauză s-a constituit dosar penal în care se fac cercetări in rem pentru infracţiunea de omor. Identitatea persoanei nu a fost, încă, stabilită", a declarat procurorul pentru BIHOREANUL.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, care să lămurească circumstanţele în care s-a produs decesul victimei, dar şi pentru efectuarea unui test ADN, pentru confirmarea identităţii victimei.