Cadavrul a fost descoperit luni în jurul orei 11.20, de un trecător care a şi anunţat Poliţia, pe numărul unic 112.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj complex de poliţişti ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, Serviciului Criminalistic şi Serviciului de Investigaţii Criminale care au stabilit că victima este un bărbat de aproximativ 35 de ani.

"Bărbatul nu avea asupra sa niciun act de identitate. Purta un cercel din metal alb în urechea stângă, avea părul negru, chelie frontală şi era îmbrăcat cu o geacă neagră, cu glugă, din material textil, purta un tricou roşu, blugi albaştri şi pantofi sport albi. În urma examinării sumare a cadavrului, nu s-au observat urme vizibile de violenţă", a declarat la scurt timp după încheierea cercetărilor de la faţa locului purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

Trupul înecatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală şi urmează să fie supus necropsiei, care va stabili cauza decesului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea identităţii victimei şi a împrejurărilor exacte în care s-a produs moartea acestuia.