Cadavrul unui tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost descoperit joi pe centura Oradea, strada Ogorului, în apropiere de hypermarketul Selgros.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurora Miriam Mihai, corpul neînsufleţit al tânărului a fost găsit joi dimineaţă de poliţişti.

"Victima prezintă urme de violenţă la nivelul trunchiului. Se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor", a declarat joi, pentru BIHOREANUL, Miriam Mihai.

Conform aceleiaşi surse, tânărul a fost identificat şi nu este din Bihor.

Cercetările sunt în derulare "in rem", adică doar pentru faptă, până când medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului şi circumstanţele în care s-a produs.

"Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei", a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor.

UPDATE: A fost sinucidere

Primele date ale anchetei arată că tânărul s-a sinucis.

 Aşa au concluzionat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care a anunţat că, în urma raportului medico-legal a reieşit că bărbatul, care are vârsta de 22 de ani, nu 23 cum s-a vehiculat anterior, s-a înjunghiat de unul singur în inimă.

Detalii, în articolul: Tânărul găsit mort pe Centura Oradea s-a sinucis: şi-a înfipt cuţitul în inimă, zic medicii legişti

Video: Cititor BIHOREANUL

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!