Descoperire macabră, făcută de un cetăţean, în apropiere de Aştileu, în noaptea de miercuri spre joi. Poliţia Aleşd a fost sesizată că, pe Drumul Judeţean 764, în jurul orei 3.45, a fost descoperit un bărbat decedat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Ioana Indrieş, a declarat, joi, că victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 29 de ani din localitatea arădeană Şiria, însă împrejurările care au condus la moartea lui nu au fost, încă, stabilite.

"A fost constituită o echipă complexă de cercetare care, în cursul zilei, a şi declanşat ancheta în caz", a explicat Indrieş, precizând şi că trupul tânărului a fost transportat la Medicina Legală, pentru necropsie.

Pe de altă parte, surse judiciare au declarat că, rănile pe care le prezenta tânărul şi poziţia în care a fost găsit conduc spre ideea că acesta a fost victima unui accident rutier, iar autorul este deja căutat. 

"Deocamdată sunt în audieri. Mâine vom şti mai multe şi voi putea spune mai multe", s-a rezumat să declare comisarul şef Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor.