Te-ai înscris ca user pe eBihoreanul.ro? Dacă nu, grăbeşte-te şi fă-o până pe 5 decembrie, pentru că poţi câştiga o tabletă de ultimă generaţie, cu tot cu husă şi tastatură!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secţiunea "Membri - Cont nou", din partea dreaptă, sus, a portalului şi să completezi câmpurile necesare. După cum am mai anunţat, condiţia este să ai o adresă de mail adevărată, pe care va sosi linkul cu ajutorul căruia te validezi ca membru pe site.

Grăbeşte-te! Pe lângă faptul că doar ei pot comenta la articolele de pe site, utilizatorii ACTIVI înscrişi până pe 5 decembrie, ora 12:00, au posibilitatea să câştige o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, cu o elegantă husă şi tastatură.

Cum e firesc, şi vechile conturi de utilizatori sunt înscrise în competiţie. Astfel că dacă nu îţi mai aminteşti parola de accesare a userului, ai posibilitatea să o recuperezi, din secţiunea Membri - Intră în cont, linkul de recuperare urmând să-ţi fie transmis pe mail.

Desemnarea câştigătorului va avea loc în seara zilei de 5 decembrie, aşa că nu pierde vremea, pune mâna şi înscrie-te! Tableta şi accesoriile ei pot ajunge chiar în ghetele tale!

Citiţi pe această temă şi articolul BIHOREANUL face curăţenie! De azi înainte, pe site pot scrie doar comentatorii autentificaţi!