Gest emoţionant din partea criminalistului Poliţiei Bihor, Florin Mitra, salvatorul Gloriei, fetiţa de 2 ani şi 4 luni din Sârbi dispărută sâmbătă seară din grădina bunicilor. Impresionat de caz, luni dimineaţă, în concediu fiind, subofiţerul l-a luat pe Gom şi s-au întors în Sârbi, într-o scurtă vizită la familia micuţei.

Poliţistul nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus copilei şi un cadou: un căţel de pluş pe care micuţa l-a botezat Gom, după numele patrupedului care i-a salvat viaţa.

Cei doi, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, au fost primiţi cu braţele deschise de bunicii şi de tatăl copilei, care au ţinut ca prin intermediul subofiţerului, să transmită mulţumiri tuturor celor care au participat la acţiunea de căutare a fetiţei.

După cum se ştie, peste 100 de polițiști și jandarmi respectiv lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana din Bihor au participat, sâmbătă seară, la scotocirile organizate pentru căutarea fetiţei de 2 ani și 4 luni care s-a pierdut în comuna Sârbi. Micuța a fost găsită după 3 ore de căutări de câinele de urmă Gom, coordonat de criminalist, într-un lan de grâu de la marginea comunei. 

"Cel care a găsit-o pe fetiţă a fost Gom care s-a ghidat după miros. Stătea în lan, de pe drum, oamenii nu ar fi văzut-o. Când a ajuns câinele la ea, micuţa a intrat în vorbă cu el şi a fost auzită de Florin Mitra. El a anunţat echipajele şi a dus-o în braţe o porţiune de drum", au explicat BIHOREANULUI surse judiciare. 

Potrivit sursei citate, fetiţa nu a fost speriată şi nici rănită. Ba din contră, avea poftă de poveşti. "Pe tot drumul, i-a vorbit poliţistului despre tăticul ei", a mai spus sursa BIHOREANULUI

Citiţi despre emoţionantul caz în articolul: Bravo, Gom! Dispărută din grădina bunicilor în Sârbi, o fetiță de 2 ani a fost găsită de câinele Poliției