Un tânăr în vârstă de 21 ani din comuna Lăzăreni s-a ales cu dosar penal după ce a acroșat cu mopedul un pieton în apropierea localităţii, iar apoi a fugit de la locul accidentului rutier.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier s-a produs pe drumul judeţean 768. "Tânărul conducea mopedul înspre Lăzăreni şi, pe fondul neatenției în conducere, a acroșat un bărbat de 46 de ani, din aceeași comună, care se deplasa pe jos, pe partea carosabilă, în aceeași direcție de deplasare", se precizează în informare.

Ulterior, mopedistul a fugit de locul accidentului, fiind prins în scurt timp de poliţiştii rutieri, care au constatat că nu are permis de conducere. Din fericire, pietonul a scăpat cu leziuni uşoare. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Oradea, tânărul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Ancheta se desfăşoară sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.