Antrenorul orădean Călin Cheregi revine în Liga a II-a, după ce Alexandru Pelici l-a ales colaborator pe banca tehnică a celor de la CSM Reşiţa. Cei doi vor lucra din nou împreună, după ce au mai colaborat la FC Bihor.

Călin Cheregi va fi antrenor secund pentru echipa de Liga a II-a şi, în plus, va coordona Centrul de Copii şi Juniori în cadrul clubului.

"Am semnat pentru o perioadă de un an şi jumătate cu CSM Reşiţa. Voi fi secundul lui Pelici, dar cel mai important mă voi ocupa de tot ce înseamnă fotbalul de la CSM Reşiţa. Vom încerca să facem o evaluare a tuturor grupelor de copii şi juniori, dacă vom avea posibilitatea să aducem plus valoare o vom face, dar în limita condiţiilor. Mă aflu în faţa unui nou proiect şi sper să-l duc la bun sfârşit", a declarat Călin Cheregi.

De menţionat că Alexandru Pelici a fost numit de două săptămâni în funcţia de antrenor principal la echipa de eşalon secund din Reşiţa, el luându-i locul lui Dorinel Munteanu. După ce a primit acest mandat, Pelici şi-a ales colaboratorii, printre care şi pe Călin Cheregi, cu care s-a înţeles bine la Oradea.

După ce a antrenat FC Bihor, Călin Cheregi a mai trecut şi pe la CS Oşorhei şi CSC Sânmartin, cu ultima echipă reuşind promovarea, anul trecut, din Liga a IV-a în Liga a III-a.