Organizația Femeilor Liberale din Oradea va fi condusă de Camelia Dulca, în urma alegerilor desfășurate zilele trecute în sala mare a Primăriei locale. Camelia Dulca este consilier local și șefa agenției Bihor a Autorității Rutiere Române.

Membrele organizației locale s-au reunit joi pentru a alege noua președintă a OFL Oradea, la eveniment fiind prezenți, printre alții, primarul Florin Birta, totodată președintele PNL Oradea, precum și viceprimarii liberali Marcel Dragoș și Antonia Nica.

Pentru șefia OFL Oradea s-au înscris două concurente, Camelia Buhaș - șefa Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor - și Camelia Dulca. „Doamna Camelia Dulca a fost aleasă în funcția de președintă a Organizației Femeilor Liberale din Oradea. Această alegere reflectă încrederea organizației în capacitatea, dedicarea și viziunea doamnei Dulca de a conduce și de a susține progresul și dezvoltarea organizației în următorul mandat”, se arată într-un comunicat trimis de PNL Bihor. 

În aceeași informare este citată senatoarea Arina Moș, președinta OFL Bihor, care o felicită pe câștigătoare. „A fost o competiție frumoasă între cele două colege care au candidat, două doamne asumate, prezente în politică de mai bine de un deceniu și care vor lucra în continuare împreună în organizație. (...) Se pare că Organizația OFL Oradea avea nevoie de un suflu nou, de o revigorare, de un lider care să acorde timp și energie proiectelor noastre, mai ales în acest an electoral dificil!”, a transmis Arina Moș.

Camelia Dulca și Arina Moș

Conform comunicatului, Camelia Dulca „a subliniat importanța solidarității și a colaborării în rândul femeilor liberale din Oradea, pledând pentru o implicare activă și pentru consolidarea rolului femeilor în viața politică și socială a comunității locale”. 

După cum BIHOREANUL a scris la acea vreme, Camelia Dulca a fost numită discret la conducerea ARR Bihor la finalul anului 2020, fără ca Prefectura Bihor sau Autoritatea Rutieră Română să fi anunţat asta. De profesie economist, Dulca a fondat, alături de soţul ei, în anul 1993 firma de taximetrie SC Savi Com Fulger 2000 SRL, pe care a şi condus-o, ca administrator. Înainte de a prelua funcția de la ARR, ea a ieșit din firmă, cedându-și funcția și acțiunile.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!