Ca preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din Oradea, deputatul Florica Cherecheş iniţiază o campanie în sprijinul copiilor din zonele rurale ale judeţului. Începând de vineri, 22 februarie, şi până în 29 martie, fosta viceprimăriţă a Oradiei, acum deputat, îşi pune biroul de parlamentar la dispoziţia celor care doresc să doneze cărţi pentru bibliotecile comunale din judeţ.

Potrivit Floricăi Cherecheş, cărţile astfel colectate vor fi predate Bibliotecii Judeţene Gheorghe Şincai, care apoi le va împărţi mai departe bibliotecilor comunale şi altor instituţii care au în grijă copii.

"Scopul este acela de a oferi copiilor posibilitatea să aibă acces la cât mai multe cărţi", spune Florica Cherecheş, care doreşte ca punctul final al campaniei să coincidă, pe 2 aprilie, cu Ziua Internaţională a Cărţilor pentru Copii, în sensul că la această dată vor fi predate cărţile Bibliotecii Judeţene.

Cei care doresc să se implice în acest proiect pot depune cărţile la biroul deputatului Florica Cherecheş din strada Roman Ciorogariu, nr. 24, et. I.