Pentru că se confruntă cu probleme serioase de lot, conducerea echipei de baschet CSM CSU Oradea caută în aceste zile jucători pentru a-i transfera, în speranţa de a rezolva problema de efectiv cât mai curând.

"Nu suntem în negocieri. Este mult spus. Suntem în urmărirea unor jucători. Este şi o perioadă dificilă pentru că se termină cupele europene pentru anumite echipe şi noi speram că vom găsi jucători disponibili după încheierea aventurii continentale, însă nu este chiar aşa. Din păcate pentru noi", a declarat antrenorul Cristian Achim.

Tehnicianul orădenilor a confirmat însă posibilitatea să fie transferat un jucător care nu a evoluat deloc în acest sezon. Acesta ar urma să îl înlocuiască pe pivotul canadian Sean Denison. "Este un jucător foarte bun, dar în situaţia dată nu ştim ce să facem. Încă mai aşteptăm. Este foarte greu să găsim ceea ce dorim noi din pricina caracteristicilor lui Denison. Dacă nu aducem un jucător cu calităţile necesare nouă, nu vom fi în posibilitate să ne luptăm pentru ceea ce ne dorim. Este extrem de greu să găsim ceea ce căutăm", a precizat Achim.

Tehnicianul formaţiei bihorene mai speră totuşi însă ca jucătorul canadian să revină la echipă. "Încă aştept şi în sinea mea sper că Denison se va întoarce. Şansele ca el să revină în acest sezon sunt, din păcate, aproape de zero. Dar mărturisesc că încă mai aştept câteva zile pentru un răspuns final în ceea ce îl priveşte. Va fi foarte greu ca el să se întoarcă şi dacă o face, va implica nişte riscuri pentru noi", a conchis antrenorul CSM-ului.

După problemele apărute în cadrul lotului, conducerea campioanei speră să achiziţioneze în această perioadă doi jucători. "Dacă putem să-i avem pe cei doi jucători noi şi Zekovic să fie apt la începutul pregătirii, eu sunt încrezător în ceea ce ne priveşte. Dacă reuşim aceste lucruri. Am perfectat şi un meci amical în perioada de pauză", a mai afirmat Cristian Achim.