O tânără poliţistă din Oradea a câştigat locul întâi la Campionatul de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne, la proba de săritură în lungime. Diana Bogdan, în vârstă de 29 de ani, subinspector în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, a reprezentat Inspectoratul de Poliţie Bihor.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 18-21 iunie, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Pitești, şi a adunat la start sute de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, care s-au întrecut în mai multe discipline sportive.

Poliţia Bihor a fost reprezentată de subinspectorul Diana Bogdan, care, în urma probelor parcurse, s-a clasat pe locul I la proba de săritură în lungime, la categoria sub 30 de ani, reușind această performanță cu o săritură ca a măsurat 4,77 m.

„Colega noastră se antrenează permanent. De altfel, în cursul anului 2018, aceasta a ocupat locul II al podiumului, tot la proba de săritură în lungime, în cadrul aceleiași competiții, în anul 2017 s-a clasat pe locul III, iar în anul 2016 pe locul ll”, a declarat, vineri, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Diana Bogdan este absolventă a Şcolii de agenţi de poliţie Septimiu Mureşan din Cluj Napoca, promoţia 2012, şi tot de atunci lucrează în Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, iniţial ca subofiţer iar din 2017, ca ofiţer de poliţie, în urma unui concurs la care a fost notată cu media 10. Din 1 februarie 2019, Diana Bogdan activează în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor.