Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul barajului de promovare în Liga a III-a, ediţia 2018-2019. Programare a fost făcută prin tragere la sorţi, iar jocurile au fost împărţite, ca de obicei, pe regiuni.

Bihorul a fost repartizat în Regiunea a II-a, alături de Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj şi Satu Mare. În urma tragerii la sorţi, a reieşit faptul că echipa care va câştiga în acest sezon Liga a IV-a din Bihor se va duela la barajul de promovare în Liga a III-a, cu echipa ce se va impune în Liga a IV-a Maramureş. Meciurile sunt programate în dublă manşă, pe 16 iunire, de la ora 18, turul, respectiv pe 23 iunie, de la ora 17:30, returul.

De menţionat că cele 42 de campioane judeţene vor juca pentru 21 de locuri promovabile în Liga a III-a, iar rezultatul tragerii la sorţi este următorul:

Regiunea 1: Botoşani - Bacău, Iaşi - Neamţ, Suceava - Vaslui;
Regiunea 2: Maramureş - Bihor, Cluj - Sălaj, Bistriţa-Năsăud - Satu Mare;
Regiunea 3: Braşov - Covasna, Alba - Harghita, Mureş - Sibiu;
Regiunea 4: Hunedoara - Caraş-Severin, Arad - Gorj, Timiş - Mehedinţi;
Regiunea 5: Vâlcea - Teleorman, Argeş - Olt, Dâmboviţa - Dolj;
Regiunea 6: Ialomiţa - Ilfov, Giurgiu - Bucureşti, Călăraşi - Prahova;
Regiunea 7: Vrancea - Constanţa, Tulcea - Buzău, Galaţi – Brăila.

Deocamdată, pe primele locuri în Liga a IV-a Bihor se află echipele CSC Sânmatin şi Crişul Sântandrei, în timp ce în judeţul Maramureş, lider în Seria de Nord este ACS Bradul Vişeu de Sus, iar în Seria de Sud, Minaur Baia Mare.