„Padel Arena Oradea” a găzduit în perioada 26-27 noiembrie întrecerile celei de-a IV-a etape a Campionatului Judeţean de padel, competiţie care a reprezentat şi un criteriu de calificare la Cupa României pentru sportivii bihoreni.

În urma desfăşurării întrecerilor, la nivelul 1 masculin, a câştigat perechea Emil Bronţ – Ciprian Filip, în timp ce următoarele locuri au fost ocupate de: Anderko Gyorgy - Răzvan Sime, Raul Zaharia - Rareș Secară și Spiros Baltsavias - Neluțu Maticaș.

Concursul rezervat nivelului 2 masculin a fost câștigat de Ciprian Filip și Sergiu Mirișan, urmați de Aron Slăvescu - Luca Novero și de Raul și Sergiu Samuel. 

La aceste întreceri au mai luat startul şi cuplurile: Raul Zaharia - Rareș Secară, Alex Seica - Dragoș Sabău, Ionuţ Codreanu - Cristian Bobîlcă, Vinicius Popovici - Szabolcs Szasz şi Victor Vidican - Vlad Văleanu.

La feminin s-au desfăşurat întreceri la categoria open, unde podiumul a fost alcătuit din: Denisa Bronț şi Alexandra Dărăban, situate pe primul loc,  Antonia Perțe şi Daria Darie – pe locul II, Savina și Dana Baltsavias – ocupantele poziţiei a III-a.

„A fost un turneu puternic, semn că padelul prinde și la Oradea. Echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare categorie s-au calificat direct la prima ediție a Cupei României, care se va desfășura la Padel Oradea Arena în decembrie. Cei care doresc să descopere tainele acestui sport nou în Oradea o pot face zilnic între orele 18:00-22:00 la Social Padel, club în care avem deja circa 100 de persoane”, a declarat, la finalul întrecerilor, Spiros Baltsavias, promotorul padelului în judeţul Bihor. 

De precizat că turneul final al Cupei României se va desfășura în perioada 9-11 decembrie la Padel Arena Oradea. Va fi prima ediție a Cupei României, de când padelul a fost recunoscut ca sport și în România de Ministerul Sportului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!