Înaintea meciului de sâmbătă de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, în care FC Bihor a primit replica celor de la Sportul Şimleu, spectatorii orădeni au putut vedea şi prestigiosul trofeu pe care echipa de minifotbal AEK Oradea l-a cucerit în această vară.

Este vorba despre trofeul Ligii Campionilor Europeni pe care l-au cucerit la începutul acestei luni în Muntenegru şi pe care jucătorii bihoreni ai echipei AEK l-au adus, împreună cu managerul Spiros Baltsavis la Stadionul Municipal, pentru a-l prezenta publicului. Aceştia au fost primiţi cu aplauze de cei peste 500 de spectatori prezenţi la partidă.

De menţionat că mai mulţi dintre componenţii echipei AEK Oradea care au reuşit această performanţă lăudabilă au crescut, s-au format sau chiar au jucat pentru FC Bihor. Este vorba despre portarul Răzvan Egri şi jucătorii de câmp Cristian Andor, Andrei Ferik, Bogdan Mintaş şi Marius Balogh. De asemenea, tot bihoreni sunt şi Cristian Teşan şi Cristian Câmpan. Toţi aceştia au fost prezenţi la Stadionul „Iuliu Bodola” sâmbătă.

Pe 4 septembrie, AEK Oradea a câştigat ediţia din acest an a European Minifotbal Champions League, o ediţie care a avut loc în Muntenegru şi care a fost câştigată după ce în finală echipa manageriată de Spiros Baltsavias s-a impus în finală cu scorul de 1-0 în faţa celor de la Dadi Gradnja, reprezentanta ţării gazdă. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!