Au la dispoziţie doar zece zile! Viceprimarul Huszar Istvan a invitat marţi cluburile şi instituţiile sportive orădene să nominalizeze până pe 13 martie sportivii care au obţinut rezultate notabile în perioada 2014 – februarie 2015 pentru a putea fi premiaţi de municipalitate.

"Intenţia Primăriei este de a premia toţi sportivii din Oradea care au obţinut rezultate excepţionale în anul 2014. Termenul în care se pot face nominalizările este destul de scurt pentru că premiile se vor acorda în aprilie, iar ele se referă la activitatea de anul trecut. Nu am putut cere nominalizările mai repede pentru că nu a fost votat bugetul local", a declarat Huszar.

Viceprimarul a mai spus că, în premieră, începând din acest an vor putea fi nominalizaţi pentru premiere inclusiv antrenorii sportivilor cu rezultate notabile. Bugetul alocat premierii sportivilor de până în 18 ani, la cea de a patra ediţie a campaniei "Campionii viitorului" se ridică la 150.000 lei.

Nominalizările făcute de cluburile şi instituţiile sportive se vor depune la ghişeele de relaţii cu publicul din Primărie cu menţiunea "în atenţia Serviciului Buget". Lista cu sportivii şi antrenorii nominalizaţi va trebui însoţită de copii xerox după diplomele care atestă rezultatele sportive, certificatul de naştere sau cartea de identitate a sportivului şi cartea de identitate a reprezentantului legal sau a tutorelui.