Timpul nu mai este o problemă! Campionul naţional de culturism Ion Marin a inaugurat vineri seară prima sală de culturism şi fitness cu program non-stop din Transilvania. "Există foarte mulţi orădeni care se plâng că ar dori să facă sport dar, peste zi, au programul foarte încărcat. Prin deschiderea acestei săli, acum ei se pot antrena oricând, fără nicio problemă", a declarat Ion Marin, preşedintele Clubului Sportiv Gym Mar Strong.

La deschiderea oficială a sălii au luat parte sportivi, membri ai clubului Gym Mar Strong dar şi personalităţi locale precum chestorul Liviu Popa, comandatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Mare, luminoasă şi ... discretă

Situată în plin centrul oraşului, sub blocul turn din strada Tudor Vladimirescu nr. 1, în fostul sediu al Administraţiei Finanţelor Publice a Comunelor Oradea, cea de-a zecea sală din lanţul Gym Mar Strong a fost pregătită la un nivel fără concurenţă în această parte a ţării. Luminoasă şi mare de circa 600 metri pătraţi, noua sală a fost gândită pe două nivele.

Dacă parterul a fost rezervat lucrului cu greutăţi, spaţiul destinat antrenamentelor de aerobic a fost amenajat la primul nivel pentru a oferi doamnelor un plus de intiminate. Astfel, în vreme ce împătimiţii antrenamentelor de culturism îşi vor putea pompa muşchii la nu mai puţin de 60 de aparate Technogym de ultimă generaţie, fetele îşi vor putea lucra corpul în antrenamente de step aerobic, zumba, tae-bo, dance aerobic sau pilates fără să se teamă de priviri indiscrete. Pentru doritoare Gym Mar Strong pune la dispoziţie inclusiv şedinţe de aero jump rebound (trambuline), filball (mingi), benzi elastice sau yoga.

Pentru pretenţioşi

Prima sală non-stop din Oradea este mai este dotată cu sală antrenamente cardio, vestiare cu saună pentru femei şi bărbaţi situate pe nivele diferite şi bar proteic. În plus, instructori sportivi calificaţi se vor ocupa de pregătirea abonaţilor sălii, iar la cerere clienţii vor putea beneficia inclusiv de instructor personal.

Inaugurată sub motto-ul "antrenează-ţi corpul pentru că în el vei trăi mereu", cea de-a zecea sală din lanţul Gym Mar Strong a fost concepută să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi, astfel încât clienţii să poată savura din plin plăcerea antrenamentului. Mai mult decât atât aceasta este rodul unei dorinţe personale a campionului de culturism de a încununa cu o perlă lanţul său de săli sportive.

O faptă bună...

"Când eram mic bunicul meu îmi spune că în viaţă trebuie să faci o faptă bună care să rămână după tine. Pe vremea aceea, oamenii săpau o fântână la jumătatea distanţei dintre curtea lor şi stradă pentru ca trecătorii însetaţi să bea apă şi să-i pomenească. Astăzi, nu mai e nevoie să sap o fântână ca să las ceva în urma mea. Aceste săli de sport sper să concretizeze acea faptă bună de care vorbea bunicul", a spus Ion Marin.

Preşedintele clubului Gym Mar Strong a mulţumit colaboratorilor săi şi familiei pentru sprijinul acordat în crearea lanţului de săli sportive şi îndeosebi pentru efortul depus pentru inaugurarea la cele mai înalte standarde a primei săli non-stop.

Sala de sport de lângă Banc-Post îşi aşteaptă abonaţii, cu program non-stop, începând de vineri seară. Preţul unui abonament lunar este de 130 lei.