Cântăreața Alina Eremia, despre care Digi24 a arătat că ar fi fost audiată în calitate de martor în cazul crimei petrecute la un hotel din Padina, dezminte aceste informații. Ea a scris, într-un mesaj pe Instagram, că a participat la o altă petrecere desfășurată în acel hotel, dar care s-a încheiat în jurul orei 22, și a plecat. 

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat la hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață”, a scris Alina Eremia.

Artista a spus și că nu a fost audiată de către polițiști, cum au declarat inițial surse din anchetă, potrivit Digi24.ro, informație preluată și de HotNews.ro, dar și de alte publicații.

„Informația legată de prezența mea la audieri este falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate”, a mai declarat Alina Eremia.

La petrecerea respectivă au participat, însă, Antonia și Alex Velea. Cântărețul a transmis, tot într-un mesaj pe Instagram, că cei doi se aflau în camera de hotel la momentul tragediei.

Antena 3 CNN a prezentat imagini exclusive cu principalul suspect în cazul crimei, Laurențiu Marin, zis Solomon, surprins distrându-se alături de Alex Velea la hotel.

Un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Trei suspecţi în acest caz au fost prinși și duși la Poliţie, anchetatorii afirmând că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan.

Se pare că victima i-a confruntat pe suspecți, care se distrau pe seama soției sale. Aceștia din urmă l-au atacat și ucis.

Victima a fost înjunghiată în spate cu 10 lovituri de cuțit. După ce au comis fapta, suspecții au fugit cu o mașină. Ei au fost prinși la vechea cabană „Cuibul cu Dor”, relatează G4Media.ro. Principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani. „În urma unui conflict spontan, numitul Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către numitul Marin Laurențiu, de 31 ani, care se află în custodia Poliției Fieni”, au informat sursele aceleiași publicații.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!