La cantina Universității din Oradea nu se mai aude zgomotul sticlelor de bere ciocnite. După ce BIHOREANUL a dezvăluit că firma care administrează cantina studențească, Casest Prest - deținută de doi apropiați ai fraților Doru și Adrian Maghiar, ambii angajați ai spitalului Pelican, Șerban Pop și Dacian Staniș - încalcă pe față regulile Universității și vinde alcool, firma a decis să intre în legalitate.

Oricine comandă o bere sau un cocktail pe terasa Fresco Piatto o face degeaba, chelnerii explicând că „nu se mai poate”. În schimb, pe cât era de vehement în urmă cu o lună, când zicea că, dacă firma într-adevăr încalcă regulile Universității, îi va rezilia contractul, acum rectorul Constantin Bungău e mai rezervat.

În afară de faptul că i-a pus pe angajații firmei să dea jos reclama care anunță că sala de la etajul cantinei este dedicată evenimentelor – o altă încălcare a prevederilor din contract - șeful Universității nu a luat nicio altă măsură. „Dar nu înseamnă că nu vom lua pe viitor”, se scuză el. Hai, nu zău?!
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!