Noua echipă de fotbal a municipiului Oradea, CAO 1910, şi-a continuat seria jocurilor amicale, înaintea începerii sezonului competiţional 2017-2018.

Miercuri seară, elevii antrenorului Florin Fărcaş au primit, la Stadionul Iuliu Bodola, vizita echipei de ligă a IV-a CSC Sânmartin, formaţie în faţa căreia au trebuit să se recunoască învinşi, cu scorul de 1-3. S-a consemnat astfel prima înfrângere pentru noua echipă orădeană.

La pauză, CAO 1910 conducea totuşi, cu scorul de 10, prin golul marcat de Balog, dar, în partea secundă, mult mai experimentată, formaţia din Sânmartin a reuşit să întoarcă situaţia de partea ei.

"A fost un joc cu de toate. Am întâlnit un adversar foarte experimentat, cu mulţi jucători cu experienţă în liga III-a, o echipă bună de nivelul ligii a IV-a. Noi am avut o evoluţie convingătoare, cu multe momente bune în joc. Suntem pe un drum bun, dar mai avem de reglat câteva aspecte în jocul nostru!", a declarat, după meci, pentru Bihoreanul, antrenorul echipei CAO, Florin Fărcaş.

Tehnicianul orădean a început partida cu: Egri -  Mangra, Hering, Panty, Ţârtea, Câmpean, Man, Balog, Haş, Jurca şi Popa. Au mai intrat însă şi: Rusca – Laszlo, Koteles, Carjan, Raţ şi Duluş.

În următoarea partidă de verificare, CAO 1910 Oradea va întâlni, sâmbătă, de la ora 18, tot la Stadionul Iuliu Bodola, echipa din Livada.