Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au început sâmbătă seria jocurilor amicale din această iarnă, iar în prima confruntare s-au duelat cu echipa secundă a clubului CAO II sau CAO Primavera, după cum mai este denumită.

Meciul s-a desfăşurat pe terenul sintetic de la Salonta şi s-a încheiat cu victoria clară a trupei pregătite de Florin Fărcaş, echipă care s-a impus cu scorul de 10-2, după ce la pauză scorul era numai 2-1.

Noua achiziţie a formaţiei de ligă a III-a, Mihai Ion, a deschis scorul în minutul 6. Apoi, în minutul 16, Andrei Chindlea a restabilit egalitatea, pentru ca peste alte zece minute, în minutul 26, Daniel Stan să înscrie pentru 2-1 în favoarea celor de la CAO I, scor cu care s-a încheiat prima repriză.

În partea a doua, liderul Seriei a 10-a din Liga a III-a să dea recital şi să se desprindă clar. Darius Marina a înscris nu mai puţin decât de patru ori, în minutele 59, 68, 72 şi 80. Florin Chitaş a marcat şi el de trei ori, în minutele 60, 69 şi 77. Un gol a reuşit şi Adrian Popa, în minutul 67, în timp ce scorul final, 10-2, l-a stabilit Ianis Pop de la CAO II, din penalty, în minutul 88.

Pentru CAO I, antrenorul Florin Fărcaş i-a trimis în teren de la început pe: Bob – C. Jurj, A. Popa, D. Stan, Ioviță – Gunie, Cârjan, Chiș-Toie, Cherman, Lezeu – M. Ion. În repriza a doua au evoluat: Barabaș – Cr. Copil, Petruș, Lupșe David, R. Clemeniuc – D. Marina, Ardelean, Ad. Popa, Sotiuț, Chitaș – Sg. Jurj.

De partea cealaltă, la CAO II, antrenorul Claudiu Mutu a început jocul cu: Bănică – Lazăr, Judea, Oșvat, Pop Darius – G. Moga, I. Pop, A. Hosu, A.  Chindlea  – Balint – Bozsik. În partea a doua au jucat: Iuga – Bone, Toderici, R. Chindlea, A. Berdea – G. Moga, I. Pop, M. Pop, A. Chindlea – Chiș-Toie – A. Ardelean.

În cel de-al doilea joc amical din această iarnă, CAO 1910 Oradea va juca în compania celor de la CFR Cluj II, sâmbătă, 29 ianuarie.