Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea şi-au început în acest weekend seria jocurilor amicale, de pregătire, în vederea abordării noului sezon competiţional.

Trupa pregătită de antrenorul Florin Fărcaş s-a deplasat vineri la Timişoara, unde, pe Stadionul Electrica, a întâlnit echipa Ripensia Timişoara, o formaţie de ligă secundă şi care este mult mai avansată cu pregătirea, având în vedere că noul sezon în eşalonul secund va debuta la finele acestei luni.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru gazde, care şi la pauză au condus cu 1-0.

Scorul a fost deschis de Sokovic, în minutul 30, pentru ca în partea a doua, Vasluian, de două ori, în minutele 63 şi 79, dar şi acelaşi Sokovic din nou, în minutul 72, să puncteze pentru a stabili scorul final, 4-0 în favoarea bănăţenilor.

Pentru CAO au evoluat de la început: R. Bob – Cr. Copil, B. Mintaş, C. Letan, L. Ioviţă – R. Ardelean, R. Gunie – C. Roşu, Al. Lezeu, Fl. Chitaş – A. Gheorghiţă. Apoi, în repriza secundă, antrenorii Florin Farcaş, Dorin Mihuţ şi Vlad Gheţe să-i trimită în teren pe: A. Barabaş – Cr. Urbanowski, C. Letan, D. Stan, L. Ioviţă – G. Cherman, R. Ardelean – Şt. Meşter, D. Cîrjan, C. Roşu – Fl. Porumb.

Următorul joc amical pentru fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea este cel în compania formaţiei Gloria Cermei, marţi, în 20 iulie.