Fotbaliştii de la noua echipă CAO 1910 Oradea au continuat seria partidelor de pregătire din această vară, cu o nouă dispută la Stadionul Iuliu Bodola, în compania celor de la Unirea Livada.

Partida, desfăşurată sâmbătă seară, s-a încheiat cu victoria cu 2-0 a formaţiei din Livada, care şi la pauză conducea cu 1-0.

La finalul partidei, antrenorul Florin Fărcaş s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi. "A fost un test util, cu un adversar omogen şi calitativ. Putem spune că suntem pe drumul ce bun, mai avem de lucru, suntem într-un proces de omogenizare al lotului, suntem mulţumiţi pe-alocuri, suntem încrezători... Mi-am dorit jocuri cu adversari de ligă superioară pentru a cântări calitatea şi valoarea lotului nostru, pentru că suntem într-un proces de formare şi omogenizare", a declarat pentru BIHOREANUL antrenorul echipei CAO.

Tehnicianul Florin Fărcaş a început partida de sâmbătă cu: Egri – Mangra, Koteles, Hering,Târtea, Balog, Man, Raţ, Haş, Jurca şi Laszlo. Pe parcurs au mai jucat şi Rusca – Câmpean, Cârjan, Duluş, Mihai, Junc şi Ciatau. Au absentat E. Popa, Sabău, Panty, Mihuţi şi Paşca.

Următorul joc pentru CAO 1910 va avea loc joi, de la ora 18, tot la Stadionul Iuliu Bodola, cu CS Diosig.