Noua echipă de fotbal a Oradiei, CAO 1910, a susţinut sâmbătă un nou joc amical. De această dată, elevii antrenorului Florin Fărcaş s-au deplasat la Aleşd, pentru confruntarea cu echipa locală Crişul, din Liga a IV-a. Scorul final al întâlnirii a fost egal, 2-2, după ce şi la pauză s-a consemnat tot egalitate, 1-1.

Golurile orădenilor au fost marcate de Jurca, din penalty şi Popa.

De la început, antrenorul Florin Fărcaş i-a trimis în teren pe: Egri -  Mangra, Koteles, Panty, Ţârtea, Dărăban, Sabău, Raţ, Jurca, Haş şi E. Popa. Pe parcurs au mai intrat: Mihai, Man, Laszlo, Balogh, Duluş şi Junc.

Au lipsit de la CAO, fiind accidentaţi: Paşca, Câmpian, Mihuţ, Paşca şi Rusca. Hering a fost învoit.

"Am avut o prestaţie bună, cu multe faze de poartă. Avem de lucru, avem de pus la punct jocul defensiv şi o concentrare mult mai mare la finalizare. Suntem o echipa în formare, sperăm să omogenizăm lotul şi să abordam începutul de campionat aşa cum ne dorim", a declarat, după partidă, antrenorul principal al CAO, Florin Fărcaş.

Următorul joc pentru CAO 1910 Oradea este programat miercuri, de la ora 18:30, la Stadionul Iuliu Bodola, în compania formaţiei CSC Sânmartin.