Campionatul Ligii a IV-a Bihor la fotbal şi-a mai consumat în weekend, sâmbătă şi duminică, o etapă. Este vorba despre runda cu numărul 9, care a adus din nou multe goluri.

Crişul Sântandrei s-a impus cu 6-0 pe terenul celor de la Crişul Aleşd, după ce la pauză conducea deja cu 5-0.

CAO 1910 Oradea este de neoprit, a obţinut a noua victorie, din tot atâtea posibile. De această dată "alb-verzii" au primit replica salontanilor de la CSM Olimpia, pe care i-au întrecut, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", cu scorul de 5-1.

La pauză, elevii antrenorului Florin Fărcaş conduceau cu 3-1, după golurile marcate de Blăgea, M. Hosu şi Sg. Ciocan, respectiv de C. Şipoş. 

În partea secundă, P. Gânţe a reuşit o dublă, în minutele 79 şi 85, iar, astfel, CAO s-a impus cu 5-1 şi este lider de necontestat al clasamentului, cu punctaj maxim.

Tot cu 5-1, dar în deplasare, s-a impus şi CS Oşorhei, la Tileagd, pe terenul Forestei, N. Gyori reuşind să înscrie de trei ori în acest meci, în minutele 66, 84 şi 90.

Tot clar s-a impus şi Viitorul Borş, pe teren propriu, în faţa celor de la CSC Sânmartin II şi a urcat pe podium.


Rezultatele etapei a 9-a din Liga a IV-a: 
CAO Oradea – Olimpia Salonta 5-1
Universitatea Oradea – CSO Ştei 1-1
Viitorul Borş – CSC Sânmartin II 3-0 
Crişul Aleşd – Crişul Sântandrei 0-6 
Unirea Valea lui Mihai – CS Diosig 3-1
Bihorul Beiuş – CS Săcueni 3-2 
Foresta Tileagd – CS Oşorhei 1-5 
CS Mădăras – Unirea Livada 0-3


Etapa viitoare este programată în perioada 26-27 octombrie şi va cuprinde jocurile: CS Săcueni – CAO Oradea, CSO Ştei – Unirea Livada, CS Diosig – Universitatea Oradea, CS Oşorhei – Crişul Aleşd, Olimpia Salonta – Viitorul Borş, CSC Sânmartin II – Unirea Valea lui Mihai, Crişul Sântandrei – Bihorul Beiuş şi Foresta Tileagd – CS Mădăras.