Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea, echipă de care se leagă speranţele multor iubitori de fotbal din Bihor, se află în faţa unui examen important în această săptămână. Formaţia pregătită de antrenorii Florin Fărcaş şi Dorin Mihuţ va disputa miercuri şi duminică jocurile de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

"Suntem în faţa unui moment important al clubului, aş putea spune şi al judeţului Bihor şi al oraşului Oradea. Este un pas pe care ni l-am dorit toţi cei care am fost implicaţi în acest proiect, un pas important din toate punctele de vedere. Sperăm din tot sufletul să fim la fel de lucizi şi la fel de încrezători cum am fost pe tot parcursul celor trei ani de până acum cu acest proiect", a declarat, pentru BIHOREANUL, Florin Fărcaş, antrenorul principal al celor de la CAO.

Primul meci pe care orădenii îl vor disputa este cel de miercuri, de la ora 17:30, cu CSM Satu Mare, campioana judeţului Satu Mare.

Partida este programată la Zalău, pe Stadionul Municipal, unde sâmbătă s-a desfăşurat primul meci al turneului, între CSM Satu Mare şi Someşul Dej, joc încheiat la egalitate, scor 0-0. 

Tehnicianul formaţiei orădene a fost prezent la acel meci, pentru a-şi urmări adversarii. "Am văzut la lucru două echipe destul de bine organizate, două echipe cu jucători experimentaţi în componenţă, preocupaţi de joc. Pot spune că aceasta este una dintre cele mai echilibrate grupe din acest baraj de promovare pentru Liga a III-a din toată ţara", a precizat Florin Fărcaş.

Tehnicianul echipei CAO are două probleme de efectiv înaintea partidei de miercuri, dar speră totuşi ca măcar unul dintre cei doi jucători accidentaţi să se recupereze până la startul jocului cu sătmărenii. "Pornim cu şanse egale. Noi suntem cea mai tânără echipă, dar avem atuurile noastre, aşa că nu văd de ce nu am fi noi favoriţii. Eu am o mare încredere în echipă, pentru că ştiu pe cine antrenez, ştiu ce am în vestiar. Sigur că singurul lucru care e foarte important este factorul psihologic la acest joc. CSM Satu Mare este o echipă bine organizată, este o echipă cu jucători de experienţă, jucători care au activat în Liga I şi în Liga a II-a, dar au şi minusurile lor, pe care noi sperăm să le speculăm. Noi trebuie să mergem cu încredere şi sper din tot sufletul că vom câştiga", a conchis antrenorul principal al formaţiei CAO 1910.

Meciul dintre CAO şi CSM Satu Mare va fi arbitrat de o brigadă arădeană, avându-l la centru pe Mircea Ardelean, iar la cele două tuşe pe asistenţii Casian Băla şi Alina Mihoc. Observatori au fost desemnaţi Traian Marchiş şi Cristian China, ambii din Baia Mare.