Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea şi-au stabilit programul pregătirilor din perioada de iarnă.

Antrenorul principal Florin Fărcaş spune că reunirea lotului este programată pentru data de 12 ianuarie, echipa urmând a se pregăti, în primă fază, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", până la sfârşitul primei luni a anului. Apoi, din 30 ianuarie şi până pe 6 februarie, jucătorii de la CAO vor efectua un stagiu de pregătire la Băile Felix.

"Avem un program stabilit, cu jocuri bune de pregătire. Vrem să ne pregătim bine, ca începutul de retur să ne prindă mult mai pregătiţi şi mai puternici faţă de turul de campionat. Avem un lot destul de echilibrat cu mulţi jucători de perspectivă şi sperăm să creştem în continuare, să practicăm un fotbal de calitate", a declarat luni tehnicianul Florin Fărcaş.

Staff-ul celor de la CAO a stabilit şi programul jocurilor amicale pentru perioada pregătirilor din această iarnă.

Prima partidă de verificare este stabilită pentru 23 ianuarie, cu Foresta Tileagd, iar pe 30 ianuarie, cei de la CAO vor susţine un joc amical în compania colegei de serie din campionat, Luceafărul Oradea. Pe 6 februarie vor juca în compania unei alte formaţii din Liga a III-a, Gloria Cermei, din judeţul Arad. La data de 12 februarie este programat amicalul cu divizionara secundă Ripensia Timişoara și pe 20 februarie va avea loc duelul cu Crişul Chişineu Criş, liderul clasamentului în Seria a 8-a a Ligii a III-a.

Până la reluarea campionatului, pe data de 13 martie, fotbaliştii orădeni vor mai avea două meciuri de verificare. Pe data de 27 februarie vor juca în compania celor de la Şoimii Lipova (echipă situată pe locul 2 în Seria a 8-a a Ligii a III-a), iar pe 6 martie vor încheia seria amicalelor, în compania celor de la Olimpia Satu Mare.

Cât priveşte lotul de jucători, acesta deocamdată nu a suferit modificări. "Am păstrat acelaşi lot de jucatori, fără plecări şi fără veniri deocamdată. Dacă vom găsi vreun jucător bihorean şi vom crede că este o soluţie bună pentru noi, atunci sigur că ne va interesa", a mai declarat antrenorul principal al echipei CAO, Florin Fărcaş.

La primul an de evoluţie în eşalonul al III-lea, CAO ocupă locul 3 în clasamentul Seriei a 10-a, după desfăşurarea turului de campionat.