Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea vor disputa duminică cel de-al doilea şi ultimul joc de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, turneu care este programat la Zalău, pe Stadionul Municipal.

În cadrul etapei a III-a, ultima a mini-grupei A din Regiunea 2 Nord-Vest, bihorenii îi vor avea ca adversari, cu începere de la ora 17.30, pe cei de la Someşul Dej, campioana judeţului Cluj.

Dacă formaţia orădeană nu mai are nicio şansă la primul loc, cel care duce sigur în Liga a III-a, în schimb adversarii din Dej mai pot obţine acest loc, dacă se vor impune la o diferenţă mai mare de două goluri sau şi la două goluri, dar cu 3-1, 4-2 sau 5-3.

Elevii antrenorului Florin Fărcaş au, la rându-le, un singur obiectiv, victoria, care, dacă va fi obţinută, va plasa plasa echipa CAO pe locul II în ierarhia finală. Conform Federaţiei Române de Fotbal toate formaţiile de pe poziţia secundă de la aceste turnee de baraj au posibilitatea să se înscrie pe o aşa numită listă de aşteptare, iar dacă pentru sezonul următor unele echipe cu drept de participare nu se vor înscrie în campionat, pentru locurile libere se va apela la formaţiile din lista de aşteptare.

Astfel, cel puţin teoretic, şi băieţii de la CAO au încă şanse de promovare. Se anunţă, cu alte cuvinte un meci aprig disputat, de care pe care, cu Someşul Dej care va lupta pentru primul loc, respectiv adjudecarea unui succes la două goluri, dar şi cu CAO care va trage pentru un succes fie el şi la limită.

După jocul modest din confruntarea de miercuri, cu CSM Satu Mare, se aşteaptă acum o cu totul altă abordare din partea campioanei judeţului Bihor. "Acum trebuie să ne readunăm şi să pregătim foarte bine jocul de duminică, pe care trebuie să-l căştigăm şi apoi să sperăm că vom promova şi de pe locul 2", declara pentru BIHOREANUL, la finalul disputei de miercuri, antrenorul principal al celor de la CAO, Florin Fărcaş.

Meciul de duminică, de la ora 17.30, de pe Stadionul Municipal din Zalău, dintre CAO 1910 Oradea şi Someşul Dej va fi arbitrat la centru de Florin Andrei din Tg. Mureş, în timp ce la cele două tuşe asistenţi vor fi Alexandru Vodă din Albă Iulia şi Tunyogi Ferencz din Zalău. Observatori din partea Federaţiei Române de Fotbal au fost desemnaţi Sergiu Neichi din Satu Mare şi Cristian China din Baia Mare.


Regiunea 2 Nord-Vest, Grupa A:

1 august  CSM Satu Mare – Someşul Dej  0-0 (3-5 la penalty-uri)

5 august  CAO 1910 Oradea – CSM Satu Mare  1-3

9 august  Someşul Dej – CAO 1910 Oradea (ora 17:30)


Clasament:

1. CSM Satu Mare        4 puncte

2. Someşul Dej              1 punct

3. CAO 1910 Oradea    0 puncte