Formaţia CAO 1910 Oradea are punctaj maxim şi după desfăşurarea celei de-a 14-a etape a campionatului Ligii a IV-a la fotbal.

Orădenii, care sunt liderii autoritari ai clasamentului, s-au impus şi în meciul de la Aleşd, cu formaţia locală Crişul, cu scorul de 2-1, după ce şi la pauză conduceau cu 1-0.

Primul gol al întâlnirii l-a înscris Al. Lezeu, în minutul 38. După pauză, aleşdenii au reuşit să egaleze însă, în minutul 65, când a marcat Ad. Horvat. Totuşi, bucuria gazdelor nu a durat mai mult de două minute, pentru că în minutul 67, P. Gânţe a înscris pentru 2-1 în favoarea celor de la CAO, scor cu care s-a şi încheiat partida.

Elevii antrenorului Florin Fărcaş au totalizat, astfel, 42 de puncte şi au cu zece lungimi mai mult decât cea de-a doua clasată, Viitorul Borş.

În penultima etapă a turului de campionat, programată în perioada 23-24 noiembrie, formaţia din Borş a evoluat la Tileagd, încheind la egalitate, cu 1-1, jocul cu gazdele de la Foresta.

Echipa din Tileagd a înscris mai întâi, în minutul 76, prin C. Crişan 76, dar cu trei minute înainte de final, Vali Petricău a reuşit să aducă egalarea şi Viitorul Borş a plecat cu un punct de pe terenul Forestei.

Pe poziţia a treia în clasament se află Crişul Sântandrei, echipă care a învins pe teren propriu formaţia FC Universitatea Oradea, cu scorul de 2-1, după ce au marcat Şumălan, în minutul 16, Covaciu, în minutul 32, respectiv Suwan, în minutul 82.

Surprinzătoare a fost în această rundă înfrângerea celor de la CSO Ştei, care au cedat cu 0-1 jocul de la Salonta, cu Olimpia. Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit Paljanos, în prima repriză, în minutul 20.


Rezultatele complete ale etapei a 14-a (penultima a turului de campionat) din Liga a IV-a la fotbal:

Crişul Aleşd – ACS CAO 1910 Oradea 1-2 
Olimpia Salonta – CSO Ştei 1-0 
CS Oşorhei – Unirea Valea lui Mihai 0-2 
CS Săcueni – Unirea Livada 1-1 
CSC Sânmartin II – CS Diosig 0-3  
Crişul Sântandrei – FC Universitatea Oradea 2-1 
CS Bihorul Beiuş – CS Mădăras 2-0 
Foresta Tileagd – Viitorul Borş 1-1