Noua echipă de fotbal a municipiului, CAO Oradea, îşi continuă nestingherit drumul spre Liga a IV-a, înregistrând victorie după victorie în eşalonul al cincilea. Astfel, în ultima etapă de până acum, Club Atletic Oradea a obţinut un succes categoric, 6-0, în week-end în disputa cu Cetatea Biharia.

A fost consemnat astfel al 11-lea succes pentru elevii antrenorului Florin Fărcaş, care au punctaj maxim şi sunt liderii clasamentului.

La pauză, orădenii conduceau cu 4-0, după ce L. Jurca a reuşit un hat-trick, în minutele 18, 24 şi 28, iar căpitanul Andrei Haş a stabilit scorul pauzei în minutul 33.

După pauză, acelaşi Haş a înscris şi în minutul 54, pentru ca scorul final să îl stabilească Darius Costea, care a marcat pentru 6-0, cu un şut din interiorul careului.

Antrenorul Florin Fărcaş a trimis în teren, pentru CAO, în acest meci, echipa: Ruska – M. Vlăduţ, D. Sabău (min. 46 Ad. Balog), Panti, E. Ţârtea, Hering, E. Popa (min. 46 Raţ), Haş (min. 69 V. Toma), L. Jurca (min. 60 Câmpean), D. Costea (min. 76 Man) şi R. Paşca.